Kraamzorg Bloei
Een veilig gevoel

CORONA: Alertheid geboden!
Wij volgen de richtlijnen van overheid, RIVM, GGD en brancheorganisatie kraamzorg.

Klachten? Laat dit van tevoren aan onze kraamverzorgster of kraamzorgorganisatie weten.
Intake: We nemen altijd telefonisch contact met je op, en bespreken dan of de intake bij jou thuis of telefonisch wordt gedaan.
Kraambezoek: Vermijd drukte. Voorkeur heeft dat er geen visite langskomt als kraamverzorgster er is. Toch bezoek? Als er geen (verdenking op) besmetting is, kan in overleg met de kraamverzorgster één bezoeker komen als zij er is. Bij voorkeur steeds 1 (en dezelfde) bezoeker.
Hygiënerichtlijnen: Houd zoveel mogelijk 1,5 meter afstand • Was je handen regelmatig • Nies in je elleboog • Snuit in een papieren zakdoekje en gooi het daarna meteen weg

Als je vragen hebt, kun je ons altijd mailen of bellen.
#wijzorgen #ikzorg #kraamzorg

Certificaten

Kraamzorg Bloei biedt een veilige, goede werkplek die aansluit op de praktijk en de opleiding. Wij zijn een erkend leerbedrijf bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs (SBB) en streven ernaar om al onze stagiaires uitzicht te bieden op een baan en daarmee vakmensen voor deze regio.

Borstvoeding is de meest natuurlijke voeding voor je baby. Al onze kraamverzorgenden zijn up-to-date geschoold om jou de beste hulp en ondersteuning te bieden om borstvoeding te laten slagen.