Kraamzorg Bloei
Een veilig gevoel

Kraamzorg en versoepeling van maatregelen

Blij zijn wij te kunnen melden dat de maatregelen rond het corona-virus kunnen versoepelen. Evengoed blijft de veiligheid van jou als cliënt, je gezin en onze medewerkers voorop staan. Wij volgen de overheid, RIVM, de GGD en de brancheorganisatie van Kraamzorg.
De extra hygiëneregels blijven. Zo schudden wij bijvoorbeeld nog geen handen. Maar iets ruimer is de regeling rond de intake en het kraambezoek. We nemen altijd telefonisch contact met je op, en bespreken dan of de intake bij jou thuis of telefonisch wordt gedaan. Als er geen (verdenking op) besmetting is, kan er tijdens de kraamweek één bezoeker komen als de kraamverzorgende er is.
Lees alle huidige maatregelen op onze website, Facebook en Instagram. Als je vragen hebt, kun je ons altijd mailen of bellen.

Certificaten

Kraamzorg Bloei heeft het HKZ-certificaat. Dat betekent dat wij voldoen aan duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn. Wij voldoen aan eisen die gesteld worden door cliënten en wij verbeteren continu onze zorg- en dienstverlening.

Wij zijn lid van Bo Geboortezorg, de brancheorganisatie voor kraamzorg. Hiermee meten wij ons continu aan de landelijke actualiteiten en meten, evalueren en verbeteren onze zorg.

Kraamzorg Bloei biedt een veilige, goede werkplek die aansluit op de praktijk en de opleiding. Wij zijn een erkend leerbedrijf bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs (SBB) en streven ernaar om al onze stagiaires uitzicht te bieden op een baan en daarmee vakmensen voor deze regio.

Borstvoeding is de meest natuurlijke voeding voor je baby. Al onze kraamverzorgenden zijn up-to-date geschoold om jou de beste hulp en ondersteuning te bieden om borstvoeding te laten slagen.